Hirdetés

csaladinapkozi.lap.hu / Családi napközik Budapest

Családi napközik Budapest

Bilimbo családi napközik keretein belül működő angol montessori minibölcsi és miniovi 10 hónapos kortól ősfás, kertes családi házban: angol anyanyelvi pedagógustól, sütős-főzős délelőttök, sajtkukac mozgás, pliccs-placcs kézműveskedés, bábozás, mese és ének, terápiás kutyák, képzett pedagógusok, eredeti eszközök, Bilimbo busz háztól házig, tematikus szülinapi zsúrok és nyári táborok

A Gellérthegy legszebb részén családias környezetben várunk 1-4 éves gyermekeket sok szeretettel.

Szolgáltatásaink közé tartozik a gondos nevelés, a rendszeres étkeztetés, a különféle délelőtti irányított- és szabadfoglalkozások, a szabadidős tevékenységek megtervezése, a szabad játék, a nyugodt pihenés és a mozgás a szabad levegőn. Előnyünk, hogy nem feltétlenül kell a hét mind az öt napján nálunk lennie gyermekének, dönthet úgy is, hogy csak heti 2-3-4 alkalommal szeretné igénybe venni fél- illetve egésznapos szolgáltatásainkat!

A Kapy Kuckó Két tannyelvű Családi Napközi Budapest II. kerületében a törkvészi-kapy út találkozásánál egy valóban szeretetteljes, otthonos környezetben gondoskodik a gyermekekről. Működésünk, programjaink, fejlesztő foglalkozásaink magánóvodai színvonalúak. A gyermekek, Óvodapedagógusainkkal együtt fedezik fel a világot sok játékkal, mesével, énekléssel, zenével és színes foglalkozásokkal.

Egészség, kreativitás, szórakozás, angol foglalkozások

Babusgató - III. ker.

Keresztény szellemiségű gyermeknevelés akár egy napra is

Megnyitottunk.

A Csillaghegyi Szamóca gyermekház Csana vezetői mind gyógypedagógiai végzettséggel bíró szakemberek, akik a legnagyobb szakértelemmel készítik el a hozzájuk érkező gyermekeket a óvodai, iskolai helytállásra. A ház angol nyelvű képzéssel, eu szabványos kerti játszótérrel, egyéni mozgásos ill. beszédfejlesztő órákkal várja a hozzá érkezőket.

Új! Luxus igényeket és a gyermekek minél magasabb szintü ellátását figyelembe véve- Zöld övezetben a Testvérhegyen- Megnyitottuk Kuckó Családi Napközinket a Színek Világa Óvodában.Szolgáltatások:Zeneovi,Angol,mozgás fejlesztés,kretivitás fejlesztése.egyéb szolgáltatás:gyermekek szállítása háztól házig. tel: 06202622430 SzabóJudit www.szinekvilaga.hu email: evamaca@freemail.hu és szinekvi@t-email

Munkatársaink - köztük alapítónk - több évtizedes óvodai/iskolai gyakorlattal rendelkező pedagógusok, akik a sajátos nevelési igényű, illetve fokozottabb figyelmet igénylő gyermekek nevelésében is sokéves tapasztalattal rendelkeznek. Segítőink szintén képzett szakemberek, egyben gyakorló szülők.

Családi Napközi Óbuda szívében, saját belső kerttel, családias hangulat, szakképzett és több évtizedes tapasztalattal rendelkező gondozónőkkel. Zenés foglalkozások, kézműves órák, egész napos gyermekfelügyelet féléves kortól négyéves korig. Nyugodt, derűs, kiegyensúlyozott hátteret biztosít a gyermekek önfeledt játékához, mindennapi tevékenységéhez

TANULÓ ÉS JÁTSZÓKLUB ISKOLÁSOK RÉSZÉRE (7-14 éves korig) Budapest, III. kerület, Kaszásdűlőn, a Huszti úti Máltai Játszótérnél kis létszám (max. 5 fő), tehetséggondozás családi napközi vezető: Erdeiné Zsóka tanár, humán tárgyak Aros Emese tanár, reál tárgyak Bérczi Anna nyelvtanár angol, német, orosz, horvát

Óbudán, a Testvérhegyen működő családi napközi

A Petite Pomme Francia-Magyar Kéttannyelvű Családi Napközi Óbuda egy csendes kis mellékutcájában található. Kis létszámú, 7 fős csoportunk lehetővé teszi a gyermekek számára a differenciált bánásmódot. Nagy hangsúlyt helyezünk az egészséges étkeztetésre, napi szinten fogyasztunk gyümölcsöt, zöldséget. A francia nyelvet mondókák, énekek formájában vezetjük be a gyermekek életébe.

Családi napközi nyári táborok és szolgáltatások 1éves kortól 6 éves korig

A Tündérvirág Családi Napközi és Játszóház Budapest 3. kerületében várja az 1- 6 év közötti gyermekeket. A Tündérvirág Családi Napközi és Játszóház, valódi zöldövezetben, az erdő közvetlen szomszédságában, a környezettudatos gyereknevelésre fókuszál. Kertészkedés és a szelektíven gyűjtött hulladék újrahasznosítása a gyerekekkel. Játékokat készítünk az újrahasznosított hulladékból.

Családi napközi a IV. kerület északi részén, viszonylag közel Dunakeszihez, családiházas környéken, nagy kerttel, gyakorló táplálékallergiás ismeretekkel.

Kis létszámú angol - magyar magánbölcsődénkben a Montessori szellemű pedagógiát alkalmazzuk. Bölcsődei programunk az önállósági törekvések támogatása, szem előtt tartva, hogy csak az adott pillanatban, adott mértékben segítjük a kisgyermeket. A megfelelő tárgyi feltételek biztosítása mellett a gyermek saját tevékenysége során, belsőleg motiválva, "maga erejéből" fejlődik. Angolul beszélő pedagógu

Újpesti Babapihenő - Magánbölcsőde jellegű gyermekfelügyelet a IV. kerületben

Ha szeretné gyermekét jó helyen tudni egy kis létszámú , családias hangulatú ,kedves bölcsi-ovi-napköziben akkor szeretettel várjuk gyermekét a Belvárosi Picurka Bölcsőde, Óvoda és Családi Napköziben,1 évestől-6 éves korig. Látogassa meg weblapunkat: http://www.pompomovi.hu Hívjon BIZALOMMAL: Hajduné Kovács Ildikó Picurka magánbölcsöde ,magánóvoda,családi napközi Belváros V.VI.VII.

Nem megoldott gyermeked felügyelete? -amíg Te dolgozol?,- tanulsz?,- bevásárolsz?,- ügyeidet intézed?,- vagy csak kikapcsolódnál? Itt a helye csemetédnek nálunk, ahol családias környezetben, tanár, óvónő és gyógypedagógus korlátlan internet hozzáférés mellett kis csoportokba rendeződve szeretettel várja 1-14 éves korig. Egész napos, félnapos és nyári napközi keretén belül kiegyensúlyozott személyi

A Körtemuzsika Családi Napközibe bölcsődés kortól kisiskolás korig fogadunk gyermekeket. Cím: 1071 Budapest Damjanich út 36.fsz.4. Tel: 70/365-5113

Szeretettel várjuk mindazon gyerekeket és szüleiket, akiknek gondot okoz a bölcsődében vagy az óvodában való elhelyezés, vagy egyszerűen egy biztonságos, gyermek centrikus helyen szeretnék tudni csemetéiket addig, amíg a szülők dolgoznak. Lelkiismeretes, magas színvonalú ellátás támogatott áron. Budapesten, a Józsefvárosban, saját kerttel és játszótérrel rendkívül barátságos környezetben.

A Tisztviselő telepen a Rezsőtér és a Népliget szomszédságában.

Otthonos hangulatú, 5 napos családi napközi szolgáltatás a belváros szívében (a Nemzeti Múzeumnál), melynek igénybe vételét 15 hónapos - 3 éves gyermekek számára ajánjuk. Egész évben várjuk az új csatlakozókat, és nem tartunk nyári / téli szünetet. Cím: 1088 Bródy Sándor u. 2. Jelentkezés: 06 1 266 0616 és kacifantbolcsi@gmail.com

Családi napközink egész napos gondozást, nevelést nyújt a dolgozó szülők gyermekeinek, elsősorban 1-4 éves kor között, de akár nagyobb testvérek számára is, az igényeknek megfelelően.

A X. kerületben, 3-7 éves korig fogadunk gyermekeket.

Családias hangulatú napközi és óvodai jellegű nevelés 2-5 év közötti gyerekek számára. Kis létszámú csoportokban fejlődhetnek a gyerekek. A nyugodt és kiegyensúlyozott légkör elengedhetetlen a gyerekek egészséges fejlődéséhez. Igény szerint külön fejlesztésben is részesülhetnek a nebulók. Fontos, hogy a gyerekek jókedv, megértés, elfogadás és játékos tanulás útján fejlődjenek.

Elsősorban bölcsődés korú gyermekek részére (20 hetestől 4 éves korig) kínálunk ellátást. Kis létszámunk lehetővé teszi, hogy minden gyermekre a lehető legtöbb idő jusson.

Angol-magyar két nyelvű családi napközi 1 évestől 14 éves gyermekek részére nyújt korosztályuknak megfelelő egész napos szakszerű ellátást, étkezést, különböző fejlesztő foglalkozásokat. Budapesten ,a XI. kerület zöldövezetében, családiházas környezetben,

SZERETETTEL VÁRJA A 2-6 ÉVES KORÚ GYERMEKEKET A BUDAI MINIOVI ÉS JÁTSZÓDA!!!! - Kis csoportlétszám- kiemelt figyelem - Jó felszereltség, derűs környezet - Tapasztalt óvónők - tudatos, egyéni képességfejlesztés - Fejlesztés napközben szakemberekkel - Különórák igény szerint: angol, minizene, minitorna ISKOLA-ELŐKÉSZÍTŐ kompetenciaméréssel. RENDEZVÉNYSZERVEZÉS: Mesés szülinapok!

Új Családi Napközi Budapest XI. kerületében, Újbudán, Kelenföldön! A Ciróka Családi Napközi legfeljebb 7 gyermek részére nyújt napközbeni ellátást. Elsősorban a 1.5-3 éves gyermekek számára mindennapos jelleggel. De igény, szükség és férőhely esetén lehetőséget nyújtunk heti, napi és néhány órás időszakos gyermekfelügyeletre is 5 éves korig.

Csibebölcsibe Családi napközinket 2009-ben lányommal nyitottuk meg. A napközi színtere saját tulajdonú lakásomban van, ahol a babákat tágas szobák, rengeteg játék, koruknak megfelelő bútorok, saját zárt udvar várják. Az étkezésre nagy gondot fordítunk, így helyben főzünk. Várunk minden 1-3éves kor közötti gyermeket, akit családias gyönyörű környezet fogad!

Magánintézményünk a 11. kerületben, 300 m2-en várja a bölcsődés és óvodás korú gyermekeket. Angol és magyar nyelvű napközbeni ellátást biztosítunk. Gyermekközpontunkban a sóbarlang létrehozásával az immunerősítésre, és a légúti megbetegedések megelőzésére

Gyermekek napközbeni ellátása, mint a bölcsiben, oviban, de mégis egy kicsit másképp! Kis létszámú csoportok, gyermeked igényeihez illeszkedő gondozás, fejlesztés Tapasztalt gondozók, dinamikus és rugalmas csapat Csendes, kertvárosi környezet, jó megközelíthetőség Napi négyszeri étkezés dietetikus által összeállítva Készségfejlesztő foglalkozások

Ez a mini ovi - mini bölcsi angol és magyar nyelvű gyermekfelügyeletet és fejlesztést nyújt ingergazdag környezetben.

Little Bird családi napközinkben szeretetteljes, meleg környezetben gondoskodunk a kisgyerekről a szüleitől távol töltött időben.

Pipacstündér Családi Napközi XI.kerület

5 hónapos kortól 3 éves korig

1-4 éves gyerekeket fogadunk angol, német, spanyol, mozgásos családi napközikben. Az idegen nyelvű családi napközikben a gyerekekkel folyamatosan az adott idegen nyelven kommunikálunk. Emellett kézműves foglalkozások,mozgásos foglalkozások, zenés foglalkozások vannak a napirendben. Fejlesztő pedagógus, logopédus, zenepedagógus, mozgásterapeuta dolgozik a gyerekekkel. Rugalmas nyitvatartás.

Családias, gyerekbiztos környezet egy kertes házban, Zuglóban, zárt kerttel. Személyre szóló gondoskodás, vegyes életkorú kis csoportokban. Kreatív elfoglaltságok: rajz, magyar mondókák. Helyi ellátású étkeztetés, különös figyelmet fordítva a zsírszegény reformkonyhára

Gyermekét szeretné biztonságban, vidámságban, jó helyen tudni, amíg Ön dolgozik? Szeretettel várjuk Zuglóban két helyen is, a 4 éve működő Csillagszemű Gyermekház bölcsi-ovi-napközikben, ahol családias hangulatban és az óvodai élettől elvárható játékos fejlesztő környezetben 1 évestől-6 éves korig szakképzett óvodapedagógusok és dajkák biztosítják a gyermekek számára mindazt, ami az optimális fejlődéshez, egyéni fejlesztéshez és a boldog gyerekkorhoz szükséges. Látogasson el hozzánk, ismerjen meg minket! Üdvözlettel, Csillagszemű

Gombóc Artúr Családi Napközi (Picurka Zugló)

Csendes Zuglói kertes családi házunkban kornak megfelelő foglalkozások, sok játék a szabadban. Várok minden gyerkőcöt és szülőt sok szeretettel 1,5 éves kortól. Kis létszámú csoport, maximum 5 fő. Referenciával rendelkezem.

Családias légkörben, kis létszámú csoportban két éves kortól iskolás korig. A speciális igényeket is kielégítő, játékos képességfejlesztő foglalkozásokat óvodapedagógus, pszichopedagógus szakember irányítja.

Családi napközink Budapest XIV. kerületében, a Városliget közvetlen szomszédságában, egy csendes mellékutcában található. A napközi egy 65 négyzetméteres, kifejezetten erre a célra átalakított lakásban "fedezhető fel", egy ősfával teli parkosított, kertes társasházban. Könnyedén megközelíthető autóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt.

Szakembereinkkel együtt úgy neveljük a ránk bízott gyerekeket, ahogyan sajátjainkat is: célunk, hogy derűs, magabiztos, nyitott, érdeklődő gyermekekké váljanak. Nem csak szeretjük, tiszteljük is őket.

Iciri-Piciri Családi Napközi XV. kerület

A Jégmadár Családi Napközi a 18 éve működő Bellerovi utóda.Az épületet teljesen modernizáltuk, a mai kor, és előírások szerint felújítottuk.Új pedagógusokkal, megújulva várjuk a kicsiket családi napközinkben, rugalmas nyitva tartással, színes programokkal, sportolási lehetőségekkel. Kicsiket várunk már 20 hetes kortól, napi négyszeri étkezéssel, a 15. kerület családi házas részén.

Picurka Családi Napközi XV.

Családi napközi XVI. ker.

Óvodás és bölcsődéskorú gyermekek napközbeni ellátása 6 hónapos kortól

XVI. kerületi családi napközi

Angol nyelvű családi napközi a XVI. kerületben

A Csemete Családi Napközi családias hangulatú, Budapest természetközeli részén található. Kis létszámú csoportunk lehetővé teszi, hogy nagyobb figyelmet szenteljünk a gyerekekre. Iskolai előkészítés, diszlexia prevenció szakemberünkkel. Angol foglalkozás, zeneovi, zongorázás, egészségnevelés, lúdtalp prevenció, kertészkedés, kézművesség, bibliai történetek, és sok érdekesség várja a csemetéket.

Családias bölcsőde és óvoda a boldog, nyugodt, kiegyensúlyozott gyermekekért

Dominó Gyermekcentrum Budapesten a XVIII. kerület kertvárosában, kertes családi házban, játszócsoport, és félnapos ellátás bölcsődés korú gyerekek részére. Délutáni tanulócsoport általános iskolás gyerekeknek. Dominó Családi Napközi - Játszóház 1182 Bu

Mini Ovi, Gyermekfelügyelet,Bölcsőde a XVIII.kerületben

A Lepke-lak családi napközi a gyermekek napközbeni ellátását tűzte ki célul, de mellette különböző programokkal, egészségre nevelő foglalkozásokkal is várja a kicsiket, nagyokat, és szülőket. A családi napközink 20 hetes kortól 4 éves korig fogadja a gyermekeket egész napos, félnapos, vagy csak pár órás foglalkozásra, játékra. Szolgáltatásunk nem csak hétköznap vehető igénybe. Ág . az : S0287801

Kiskópé családi napközi a XVIII. kerületben, Pestszentlőrincen, családias hangulat.

Bölcsődés, óvodás és iskolás korú gyermekek napközbeni gondozása, felügyelete Kispesten

Angol magyar kétnyelvű csoportok, úszás , képeségfejlesztés

Családi napközi barátságos környezetben, Pesterzsébeten, az M5-ös autópálya vonzáskörzetében.

Csendes, madárcsicsergős utcában, erre a célra kialakított kertes családi házban működik, könnyen megközelíthető övezetben.

A Montessori Családi Napközi sok szeretettel várja 18 hónapos kortól a gyerekeket, Királyerdőben csendes környezetben. A családi napközi kis létszámmal, maximum 7 fővel, Montessori pedagógiáját használva működik. Célunk, hogy a gyerekek felügyelete mellett, a gyermek elsődleges tevékenysége, a játék, mondóka, mese és a sok mozgás legyen.

Családi Napközi

Montessori Családi Napközi Budatétényben

KATICA családi napközi

Mészáros Ilona óvónő 2011-ben megnyitotta a régóta tervezett családi napközit egy új épületben a Manóházban. Ez egy olyan családi napközi, ahol a gyerekek a természet közelében mégis a modern életfelfogásban (angol nyelv, zene, színház) cseperedhetnek fel, és játék közben ismerhetik meg a zöldségeket-gyümölcsöket valamint az ebből készült ételek és játékok elkészítését, felhasználási módját.

A Neverland angolnyelvű Családi Napközinkbe 2 - 6 éves korú gyermekeket várunk, akik anyanyelvű óvónők segítségével játszva sajátíthatják el az angol nyelvet. Családi napközinkben óvodai színvonalú foglalkozásokkal biztosítjuk a gyermekek fejlődését.

A Virgonc Kópé Budafok szívében található, kertes házas övezetben, mely mind autóval mind busszal jól megközelíthető. Esztétikus környezetben, a gyerekek igényeit figyelembe véve alakítottuk ki családias környezetünket. Reméljük, hogy a gondoskodásunk során közvetített értékrendszerünk eredményeképpen nem csak az iskolai munkához, hanem a sikeres és boldog felnőttkorhoz is megfelelő alapot adunk.

Meghatározás:

A csaladinapkozi.lap.hu oldal célja információkkal segíteni a szülőket, ha családi napközit keresnek gyermekük számára és segítséget nyújtani azoknak, akik családi napközi nyitásán gondolkoznak, vagy már működtetnek. Az oldalon szereplő családi napközik működési engedéllyel (ágazati azonosító kóddal) rendelkeznek. Jó Böngészést!

A csaladinapkozi.lap.hu oldal célja információkkal segíteni a szülőket, ha családi napközit keresnek gyermekük számára és segítséget nyújtani azoknak, akik családi napközi nyitásán gondolkoznak, vagy már működtetnek. Az oldalon szereplő családi napközik működési engedéllyel (ágazati azonosító kóddal) rendelkeznek. Jó Böngészést!

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Családi napközik Budapest
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés