Hirdetés

csaladinapkozi.lap.hu / Családi napközik vidék

Családi napközik vidék

családi napközi,gyermek megőrzés

Délelőtt óvoda előkészítő 2-3 éveseknek, délután tanítás-tanulás 6-14 éveseknek!

Kis létszámú csoportok, családias környezet 20 hetes kortól 6 éves korig fogadunk gyermeket. Kis létszámú csoportok, családias környezet.

Családi napközi és játszóház Balatonföldváron

Családi napközi saját pónikkal, lovaglással, foglalkozásokkal 3oo m2-en

A gyermekfelügyelet ingyenes, csak az étkezésért kell fizetni

Családi napközi a Vas megyei Bük városában

családi napközis formában nyújtott szolgáltatás

SZIVÁRVÁNYHÁZ Integrált Fejlesztő Családi Napközi Budakeszin, gyönyörű, erdőszéli környezetben, nagy kerttel. Elsősorban a bölcsődés és óvodás korú kisgyermekeket várjuk, napi, heti rendszerességgel, de akár egy-egy órára is!

ALPHA Családinapközi Budaörsön

Bűvös Sárkány angol-magyar családi napközi

VITAMINI

Zöldalma Családi Napközi - Budapest határán, a Kamaraerdei Ifjúsági Park szomszédságában. A részletekért kattintson...

Családi napközi és játszóház Debrecenben ,1 és 10 éves korú gyerekeknek

Magyar-angol nyelvű családi napközink elsősorban 1-5 éves gyermekek számára és igény szerint kisiskolások hivatalos iskolaidő utáni felügyeletére szakosodik.

Tisztelt szerkesztő! A Gyermekálom Családsegítő Egyesület elnöke vagyok.Szeretnénk felkerülni az Ö által vezetett Startlapra, mint Egyesület. Másodsorban pedig az egyesület által fent tartott Éden Családi Napközi -t is szeretnénk feltenni. Az Egyesület hátrányos helyzetű és nagycsaládosokkal foglalkozik. A családi napközi pedig a családoknak segit gyermekeik elhelyezésében.

CSALÁDI NAPKÖZI,JÁTSZÓHÁZ

Szeretnéd, hogy gyermeked akkor is jól érezze magát, ha nem veled tölti az idejét? Megoldás a Kiskobak és Gézengúz családi napközi Debrecen. Nyári gyerekfelügyelet és gyerektábor, magánbölcsőde, magánóvoda.

A Kistemplomi Református Egyházközség fenntartásában működő Családi Napközi. A belváros szívében, a Széchenyi utca 4. és a Révész tér 2. szám alatt található . Egy nagy tágas épület és egy zárt, füves, csendes udvar teszi vonzóvá a napközit. Nagy segítséget nyújt a munkát vállaló szülőknek és azoknak is, akik fontosnak tartják, hogy gyermekeik megismerjék a keresztyén erkölcsi értékeket

Családi Napközi

Bölcsőde helyettesítés max. 7 fős gyermeklétszámú csoportban, Állandó és időszakos gyermekfelügyelet akár 1 órahosszára is, Gyermekek napközbeni ellátása egész évben, Képességfejlesztő és idegennyelvi foglalkozások szervezése.

Családi napközi Debrecenben

Diófalva Családi Napközi Diósd

Másféltől ötéves korig

családias, meleg ,otthonos környezetben várunk 1,5 éves kortól

már harmadik éve működő családi napközink várja gyermekeket -20 hetes kortól 14 évesig- napközbeni ellátásra. elsősorban a kisebb korosztályt - iskoláig - szeretnénk elcsábítani minden napra. Havonta egy keddi napon pedig minden korosztályt várunk a kézműves foglalkozásra, vagy üvegfestésre. Bővebb információ: www.csodafenyves.hu vagy: info@csodafenyves.hu

Dunakeszi Gyermekliget Családi Napközi

Családi napközi Dunakeszin

A Linda CsaNa rugalmas elhelyezést biztosít a gyermekeknek 1 éves kortól. A gyermekfelügyelet, akár 1 órára is igénybe vehető. Különféle programokkal várjuk a gyermekeket, szülőket egyaránt. Kreatív, zenei foglalkozásokat tartunk minden héten, a felnőtteknek pedig tanácsadást, előadásokat szervezünk számos témában. Várjuk szeretettel a piciket és a picit nagyobbakat egyaránt Dunakeszin.

2011. Szeptemberében új családi napközi nyílik Dunakeszin!

A Pitypang-kisdedóvó Családi napközi Dunakeszi frekventált részén helyezkedik el a Katona József utca 59 szám alatt. A kertes, családi házas övezet, a Dunapart, a parti játszótér közelsége, valamint a családi ház tágas udvara mind-mind ideális körülményeket teremt a kisgyermekek igényeinek, szükségleteinek kielégítésére. A közel 100négyzetméteres családi ház megfelelő teret biztosít a benti tevékenységekhez. A belső berendezés a gyermekek méreteihez, szükségleteihez igazodik sok-sok játékkal, fejlesztő eszközökkel, a "megfáradtaknak"napközbeni pihenést nyújtó kuckóval.

Mezei Sándorné, Kati vagyok, a Csillagvirág családi napközi vezetője és a Csillagkert családi napközi szakmai irányítója. Korábban több, mint 2 évtizedet tanítóként dolgoztam a közoktatásban, így adva volt, hogy az iskolás korosztálynak nyújtunk egy olyan szolgáltatást, ami csak a nevében hasonlít az iskolai napközire: családias légkörben töltötték/töltik a gyerekek a délutánjaikat.

Családi napközi, Érden

Csimota Angol Magyar Családi Napközi-Óvoda Érd Felső u.50

angol nyelvű óvodai képzés és ellátás Érden, 2-7 éves korig

Hangya Kreatív Gyermekcentrum Érd

A Három Pillangó Családi Napközi Érd Parkvárosban szépen kialakított családi házban várja a bölcsődés és óvodás korú gyermekeket. A napközi tágas terekkel és udvarral rendelkezik. Kiemelten foglalkozunk a néphagyományőrzéssel. Szülőknek és nem a napközinkbe járó gyermekeknek is szervezünk programokat, tanfolyamokat. Árunk nagyon kedvező, teljes havi díj étkezéssel együtt: 30.000 Ft/hó. Tel:20/33

Szakképzett pedagógusok,mindennapos foglalkozások,angol,néptánc-népzene,Julcsi torna

A Katica családi napközi maximum 7 gyermekkel működik családi házas övezetben.

Kicsi Bocs Keresztény Családi Napközi Érdligeten az Ürmös utcában. Kis létszámú (5-7 fős) bölcsődés- és óvodáskorú csoportok, megfizethető áron, 2-6 éves korig. Kézműves foglalkozások, játékos angol, zenés foglalkozások, mozgásfejlesztés. Pszichológus, fejlesztő pedagógus, mozgásterapeuta. Születésnapi zsúrok rendezése, Baba-mama klub

Családi napközi 3 hónapos kortól

Családi napközi, gyermekfelügyelet barátságos környezetben, családias légkörben

Dr. Forgó Edina pszichológus adj.

Jelentkezés a szabad férőhelyekre MÁR FOLYAMATBAN! Jelentkezés folyamatosan, nyitási kedvezmény augusztus 15-ig

Szeretettel várjuk családi napközinkbe 1,5 éves kortól 5 éves korig a gyerekeket nappali ellátásra. A gyerekek napirendjében a játék, a mozgás és más tevékenységek egyensúlyba vannak, valamint igazodnak az egyéni és életkori sajátosságokhoz. Meggyőződésünk, hogy a családokkal együttműködve lehet igazán kiegyensúlyozott, boldog, érdeklődő a világra nyitott gyermeket nevelni. Feladatunk: gyermeke

Fóton újonnan nyitott családi napközi vagyunk....

Családi Napközi Gödöllő kertvárosi részén

Gödöllőn működő családi napközinkben bölcsődés illetve óvodás korú gyermekek napközbeni ellátását vállaljuk. Esztétikus kellemes környezetben a város központhoz közel várjuk az érdeklődőket. A gyermekeket 2 csoprortban tudjuk elhelyezni korosztályok szerint ( 1-3 éves) bölcsődei illetve (3-6 éves) óvodai csoportba. A gyermekekkel szakpedagógusok foglalkoznak. További információk a honlapon.

Családi napközink elsősorban azért jött létre, hogy olyan - Gyálon és környékén élő - kisgyermekes családoknak nyújtsunk megoldást akik nem tudják megoldani kisgyermekük napközbeni elhelyezését.

Angol-magyar nyelvű Csana Győrben 1-3 éveseknek

Család a Családokért Győr Alapítvány. Családi napközi és tanulóklub hálózat Győrben és a régióban.

Hamarosan megnyitja kapuit a Tündérkapu Családi Napközi Hajdúböszörményben

Édenkert Családi Napközi olcsón a Sámsonkertben. Friss levegő és házi koszt Debrecen - 15 perc Alapszolgáltatások: -alkalmi gyerekfelügyelet -egésznapos gyermekfelügyelet -iskolás gyerekek ebédeltetése, házi feladatok -internet használat Nálunk nincs téli nyári szünet, ezért: -szünidei gyerekfelügyelet -játszókuckó -táboroztatás -céges rendezvények, és esküvők alatti gyerekfelügyelet (babahotel)

Családi napközink sok szeretettel várja a 2-5 év közötti gyermekeket egy gyermekcentrikus, minden igényt kielégítő, saját sószobával rendelkező környezetben. Ételeink az egészséges táplálkozás jegyében, reformtáplálkozást is figyelembe véve készülnek dietetikus szakember által összeállított étlap alapján.

Csillag Gyermekkert Ovi

Rómahegyi Gyermekház és Családi Napközi Kaposvár

Intenzív, ugyanakkor szórakoztató angol oktatás minden nap, angol anyanyelvű pedagógussal, aki CSAK ANGOLUL beszél a kicsikhez

1-5 éves gyermekek állandó felügyelete, gondozása, nevelése egész évben; 1-14 éves gyermekek alkalmi, nyári felügyelete; játszóház; nyelvoktatás; korrepetálás; gyermekrendezvények - zsúrok szervezése és lebonyolítása; gyermek hotel

Egész nyáron nyitvatartó ovinkba várjuk szeretettel az 1-5 éves gyermekeket, ahol angol oktatásban is részt vehetnek. Nyitvatartás: 7:30-17:30

Egy barátságos kis kuckó a csöppségeknek

Célunk: a gyermekek napközbeni ellátásának területén minőségi gyermeknevelést, oktatást biztosítani a városban erre igényt tartó szülőknek.

Kecskemét legújabb Családi Napközije a Nagykőrösi utca 40.sz alatt várja a bölcsődés és óvodás korú gyermekeket. Családi Napközink a gyermekek életkorát figyelembe véve alakítja ki az egyedi bánásmódot. Igyekszünk minden szülői kérésnek eleget tenni. A gyermekek naponta háromszori étkezést biztosítunk. A tízórait és az uzsonnát saját kezűleg készítjük el, helyben készített ételekkel.

bölcsőde és óvoda

Mókusvár Családi Napközi

Kölyökkuckó Családi napközi és Játszóház, Fejér megye

Kislétszámú csoport lehetőséget ad a gyermekekkel való egyéni foglalkozásokra, sajátos igények kielégítésére.

Miskolc központjában családias légkörű gyermekházunkat, amely családi napközis formában bölcsődei, óvodai és napközis szolgáltatást szeretne nyújtani Önöknek .

Családi napközi, gyermekfelügyelet, játszóház, gyerekbirodalom :)

Kedves Szülők! Nagytarcsai családi napközi szeretettel várja leendő kispajtásait. Lehetőség van heti, napi,vagy akár néhány órás felügyeletre is. Előzetes bejelentkezés után bármikor benézhetnek hozzánk. Július és augusztus hónapban nyári táboroztatást szervezünk óvodás és bölcsődés korú gyerekeknek.A tábor ideje alatt ugrálóvár üzemel, korlátlan használattal a gyerekeknek.Érd:06 70 368 02 38 .

Angol-Magyar Családi Napközi Veszprémtől 4 km-re.

2013. őszétől folyamatosan várjuk 3 év alatti gyermekeit a Nyíregyházi Főiskola területén működő családi napközinkbe. Barátságos és családias légkörben napi négyszeri étkezéssel, az életkornak megfelelő zenés és kézműves foglalkozásokkal járulunk hozzá a gyermekek személyiségének egyéni fejlődéséhez.

nyíregyháza kertvárosban lévő családi napközi és játszóház

Kedves Olvasó! FOLYAMATOS GYERMEKFELVÉTELT hirdetünk az 1999 óta töretlenül üzemelő Hétszínvirág Családi Napköziben! Limitált férőhelyeink feltöltésre várnak. Rugalmasan illeszkedünk a családok mindennapjaiba, a nevünk maga a reklám. Szolgáltatási területünk Szabolcs-Szatmár Megyére kiegészülve várja a kedves gyermekeket. További információk a weboldalon megtalálhatók. Forduljon hozzánk bizalommal.

angol magyar nyelvű családi napközi és játszóház

Katica családi napközi

Fészek családi napközi Őrbottyán

Sok foglalkozással, énekkel, jókedvvel és természetesen nagy helységekkel várunk mindenkit 7-18 óráig! :)

Bébihotel

Kétnyelvű családi napközi 1-7 éves korig.

Családi napközi és játszóház

Családi napközi Pécsett. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Napközi és játszóház, német nyelvű foglalkozásokkal Piliscsabán

Már 1/2 éves kortól várom leendő kispajtásaimat BÖLCSI, és 2 éves kortól OVIS jellegű CSALÁDI NAPKÖZIMBE, de jöhetnek nagyobbak is akár 14 éves korig.

Mesével, mókával, muzsikával, mozgással - így szól a cégtáblámon a hirdetés. A program nem más, mint amire minden 1-3 éves korú kisgyermeknek szüksége van: megbízható napirend, játék-, étkezés-, levegőzés derűs, kiegyensúlyozott, elfogadó légkörben.

Bölcsőde helyett

Családi Napközinkben a nevelés tartalmát a néphagyomány-ápolás sokszínű tevékenységrendszere gazdagítja.

Szeretettel várjuk azokat is akik szívesen megismerkednének a fényterápia és a babamasszázs jótékony hatásaival.

Pomáz legnagyobb játékparadicsoma várja a gyermekek, csendes,zöld övezetben, családias hangulattal.Egészséges életmód,szocializálodás segítése, Angol nyelv tanulás,Zenés torna és táncórák,Háziállatok gondozása,Gondtalan gyermekkor biztosítása.

gyerekfelügyelet, játszóudvar, mini bölcsi és ovi

gyermekek napközbeni ellátása

Családi napközi, játszóház, gyermekfelügyelet, foglalkoztató

Siófok >>> Családi Napközi, Játszóház, Nyelvoktatás, Korrepetálás

gyermekfelügyelet napközbeni ellátással, foglalkozások, 5 hó-14 évesig

Nyílik az Almafa Gyerekház és Mini-Bölcsi Solymáron

Családi napközi solymáron

Sopronban bölcsődés, óvodás és kisiskolás gyermekek ellátása, fejlesztése, érdekes, élménygazdag foglalkozások, sok-sok nevetés, szeretetteljes törődés.

Családi Napközi 1-14 éves korig, gyermek felügyelet, tanulószoba, fejlesztő tábor

A családi napközit képzett óvónők alapították és összes alkalmazottja óvónői képesítésű. Az egyetlen ovis korú gyermekekekkel is foglalkozó családi napközi Százhalombattán. Alapítói a helyi sérültek drámapedagógiai foglalkoztatásáért is felelősek. A napközi szinte óvodaként funkcionál, hasonló óvodapedagógiai programmal egy önkormányzati oviéhoz. Speciális a drámázás és a rengeteg környékbeli kir

Aprócska Családi Napközi

Csodálatos kertvárosi övezetben lévő napközinkben játszóház,időszakos gyermekmegőrzés ill. éjszakai felügyeletet is ellátunk.

Kiemelt cél: angol nyelvtanulás, sportok, torna, foci, kézműves foglalkozások, a tanulás; tudás fejlesztése

Szegedi Családi Napközi a TermészetKözeli Nevelés jegyében.

6726 SZeged Gizella u. 48 .Tel.: 62/437-220, 20/584-1691. Széllné Fógel Erika

Kék Madár Alapítvány fenntartásában működik.

Családi napközi Szentendre óvárosában, a Dunakorzón. Könnyű megközelítés, csodálatos környezet, távol a város zajától!

Ákombákom Csana Székesfehérvár

Angol-Magyar Miniovi és Családi Napközi Helen Doron alapprogrammal. 15 hónapos kortól 3 éves korig bölcsődei csoportunkba, 3-6 éves korig miniovinkba várjuk a gyermekeket. Elhivatott pedagógusok és gondozók, kis létszámú csoportok, családias légkör, egyénre szabott fejlesztés, fakultatív foglalkozások, színes programok. Csendes, családi házas környezetben, közel a belvároshoz és az Öreg-hegyhez.

Az Evangélikus Egyház üzemeltetésében barátságos nagylégterű családi napközi

Mákvirág Családi Napközi és Tanulószoba

Fehérváron nyílt új családi napközi

gyermekek napközbeni ellátása, gyermekfelügyelet

Játszóház és Családi napközi az Öreghegyen

Székesfehérvár legcsaládiasabb napközije

20 hetes kortól 14 éves korig várjuk a gyerekeket

Szeretettel várjuk az érdeklődőket Szigethalomról és vonzáskörzetéből. Családias hangulatú napközinkben a felvétel a megüresedő helyeinkre 18 hónapos kortól 14-éves korúakig van lehetőség. Fő ellátandó korosztályunk a tizennyolc hónaposoktól öt éves korúakig tart. A napirendünkben négyszeri étkezés van, minden nap más programokkal(mozgásos torna, sütögetés, mondóka tanulás, stb)

Szigethalom Kis Medvebocs Családi Napközi

Családi Napközi és Játszóház Szigetszentmiklóson

Szeretetteljes személyes bánásmód 1-3 éves gyerekek részére 6-10 éves kisiskolások részére Gyermek klubbok Családias környezet Kis létszámú csoport - maximum 7 fő Angol játékos nyelvelsajátítás Készség- és képességfejlesztés Tehetséggondozás – IQ club A gyermekek a hét minden napján részt vesznek angol nyelvű közös játékos tevékenységekben, melyek új ismeretekkel és élményekkel segítik őket a fejl

Plusz szolgáltatásként baba angol oktatás, és mozgásfejlesztés céljából pónilovagoltatás kérhető.

Csicsergő Családi Napközi, Szombathely

Háztűzőrző Csana, Tata

Családi napközi Teskándon

Locsi-Fecsi Családi Napközi Tinnyén

Gyermekek napközbeni ellátása, gyermekfelügyelet rugalmas nyitvatartás mellett. Három csoportban a korosztálynak megfelelő gyermekellátást biztosítunk, szakképzett munkatársakkal. Játékos tanulás, angol és német nyelv játékos keretek között történő oktatása, pénzügyi intelligencia elsajátítása. Kis csoport létszám 5 fő/ csoport. Családias környezet, nyugodt szeretetteljes bánásmód.

Zöld környezetben, barátságos otthonban CSANA szakpedagógus vigyáz és gondoskodik a 1,5-8 éves gyermekekről

Bizonyára sok kérdéssel, felvetéssel, bizonytalansággal és ötlettel áll gyermeke napközbeni elhelyezésének feladata előtt. Családi napközinkben, ahol különböző családokból érkező gyermekeket fogadunk, próbálunk olyan légkört teremteni, hogy a hozzánk járó gyermekek mindegyike biztonságban és felszabadultan érezze magát, hogy a nálunk uralkodó derűs, oldott hangulat kisugározzék gyermekeikre, és úg

2 telephellyel rendelkező családi napközi

Gulliver bölcsöde és óvoda jellegű Családi Napközi és gyermekfelügyelet

Babakert Családi Napközi (Velence)

Velencén 1-6 éveseknek

bölcsőde 1,5 éves kortól, óvoda, gyermekfelügyelet

készségfejlesztő foglalkozások gyermekeknek

Veresegyház,Ramazuri Családi napközi

Zeneliget Családi Napközi - Veresegyház

Visszamennél dolgozni, de nincs kire hagynod a gyermeked? Nincs már hely a bölcsödében? Az óvodában még nem fogadnak? Vagy csak egy kicsit kettesben lennél apával, színházba, moziba mennél? A megoldás a CSIVITELÕK CSALÁDI NAPKÖZI! Kovács Fere

A Csigaház Családi napközi, alapítványi formában Veszprém - Kádárta csendes részén, egy családi házban található.

Családi napközi, játszóház, gyermekfelügyelet

Két csoportos, 12 férőhelyes családi napközibe várjuk a kisgyermekeket.

Általános iskolások délutáni napközije, tanulószobája

„ Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és bölcset utánozó lénnyé lehessen.” / R. S. /

Szakmai felkészültségünk lehetővé teszi az eltérő ütemben fejlődő kisgyermekek fogadását is. Számukra heti rendszerességgel gyógypedagógiai fejlesztő foglalkozást is biztosítunk. A szülőknek lehetőségük van arra is, hogy ne minden nap, hanem a hét általuk meghatározott napjain bízzák ránk gyermekeiket.

A Kerekerdő Családi Napközi magán óvoda és magán bölcsödében Kecskemét-Hetényegyházán nagy kertes házban, kis létszámú csoportban családias légkörben fogadjuk a gyermekeket. Szolgáltatásink között szerepel a szenzomotoros foglalkozás, a néptánc, a baba-mama klub, a hagyományőrző játszókert valamint az állatsimogató.

Meghatározás:

A csaladinapkozi.lap.hu oldal célja információkkal segíteni a szülőket, ha családi napközit keresnek gyermekük számára és segítséget nyújtani azoknak, akik családi napközi nyitásán gondolkoznak, vagy már működtetnek. Az oldalon szereplő családi napközik működési engedéllyel (ágazati azonosító kóddal) rendelkeznek. Jó Böngészést!

A csaladinapkozi.lap.hu oldal célja információkkal segíteni a szülőket, ha családi napközit keresnek gyermekük számára és segítséget nyújtani azoknak, akik családi napközi nyitásán gondolkoznak, vagy már működtetnek. Az oldalon szereplő családi napközik működési engedéllyel (ágazati azonosító kóddal) rendelkeznek. Jó Böngészést!

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Családi napközik vidék
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés